?

Log in

wgt

alweer zestien eeuwen geleden dat ik hier iets postte. wgt dus. kort maar krachtig. op nieuwe schoenen naar Agra om te shoppen = blaren met blaren erop. toch maar niet zo eigenwijs doen misschien. lekker chillen in werk II. ook leuk om eens de andere kant te zien. fijn bijgekletst met frankrijk, belgië en amsterdam. tot slot naar Moritz. meer gin-tonic was meer gezelligheid en dus laat/vroeg (?) in bed <3 kijk maar..Collapse )

Jan. 23rd, 2010

hoe fijn het is om trouwjurken te passen?

thee, jurken tot je er moe van wordt, koekjes, appeltaart, bubbels en fijne pasdames.

nog niets gevonden however, maar dat komt wel :) voor nu ben ik blij dat mijn pasgenote en mede-bride-to-be wel al geslaagd is <3
het is toch gek. ik vertel collega 1 dat ik er weinig voor voel om als tussenpersoon te fungeren tussen haar en collega 2, op het moment dat er iets onduidelijk is in het kasboek dat collega 2 bijhoudt en dat collega 1 in de administratie verwerkt. zeker niet als het toch al niet botert tussen die 2 en ik dus eigenlijk buffer mag zijn van collega 1, die collega 2 liever niet aanspreekt. en dan voel ik me nog schuldig ook...

maar ik ben wel blij dat ik het gezegd heb.

Dec. 31st, 2009

wat een fantastisch land is nederland toch. je verhuist hierheen, als welwillend persoon, om bij je geliefde te zijn. wil op zoek naar werk, een rekeningnummer openen, omdat voorgenoemde anders niet mogelijk is en een zorgverzekering afsluiten. allemaal niet mogelijk zonder sofi-nummer.

en wat wil het toeval? dat sofi-nummer laat al ongeveer 2x zo lang op zich wachten door een stelletje incompetente mensen bij allerlei instanties:

info op de website van de belastingdienst is onjuist, niet daar aanvragen, maar bij de gemeente. kan 2 tot 4 weken duren.
eerste keer naar de gemeente: uw partner moet zich zelf inschrijven hier, en hij moet een uittreksel van het persoonsregister meenemen.
tweede keer: o, maar u heeft ook een geboorte-uittreksel van uw kinderen nodig, ja, ook als die er alleen in weekends zijn.
derde keer: wist u dan niet dat we ook een bewijs nodig hebben dat uw kinderen nog in leven zijn?!
vierde keer: we hebben het sofinummer al aangevraagd hoor, het kan er elk moment zijn.
vandaag: de bank, die wist dat er nog geen sofi-nummer is: nee, we kunnen echt geen rekening voor u openen, want u heeft geen sofi-nummer.

en dat allemaal tussen begin november en nu. 2 maanden zijn geen 2-4 weken in mijn idee van tijd. maar goed, wat weet ik nu helemaal. stink-bureaucraten

zo meteen op canvas

Oct. 7th, 2009

nu op nederland 2: het uur van de wolf - erwin olaf
de belastingdienst, leuker kunnen we het niet maken, en ook niet gemakkelijker. of beleefder for that matter. grrr!

<3

run op tuinkabouters...

Latest Month

July 2012
S M T W T F S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

Syndicate

RSS Atom
Powered by LiveJournal.com
Designed by Katy Towell